Etape colaborare

Standardizare a proceselor pentru a mari eficienta.

4 minute de planificare scutesc 1 ora de munca inutila.

De-a lungul timpului ne-am optimizat procedurile de lucru cu clientii.
Etapele propuse de noi sunt logice si simple si te vor ajuta sa ai controlul asupra desfasurarii colaborarii.

Analiza proceselor business
ale clientului si cum pot fi acoperitate de catre un site sau o alta aplicatie software la comanda

Stabilirea scopului principal si a publicului tinta caruia i se adreseaza aplicatia (site-ul)

Stabilirea obiectivelor aplicatiei (site-ului) si a mesajului pe care il transmite. Acestea au rolul de a sustine scopul proiectului si se pot modifica sensibil pe parcursul dezvoltarii.

Evaluarea initiala a proiectului ce are ca scop stabilirea timpului de executie si a pretului in functie de complexitatea aplicatiei (site-ului) , a specificatiilor si a volumului de efort necesar executarii sale.
Daca pe parcursul proiectului clientul isi modifica cerintele prin excluderea sau includerea de elemente noi, cei 2 factori (timp, costuri) se vor modifica in consecinta.
Toate aceste lucruri presupun o documentare clara si logica pentru ca cei implicati in proiect (client si dezvoltator) sa isi cunoasca atributiile.

Semnarea contractului  si achitarea unui avans de 30% din pretul stabilit prin contract. Transele de plata ulterioare pot fi negociate cu clientul in functie de complexitatea, costurile si timpul de executie ale proiectului.

Crearea designului personalizat al aplicatiei (site-ului)  pentru paginile sale principale, ca variante statice. Acesta va fi personalizat si va contine elemente grafice unitare specifice proiectului (logo, slogan, paleta de culori, tema aleasa) si va sta la baza implementarii software. Vom trece la dezvoltarea implicita a proiectului numai dupa ce veti fi in totalitate multumit de aspectul grafic.

Colectarea continutului ce urmeaza a fi integrat in aplicatie (site) : denumirea categoriilor principale de texte, textele si imaginile ce urmeaza a fi inserate.
Clientul va primi sugestii de la noi pentru optimizarea SEO a continutului.

Implementarea software a aplicatiei (site-ului), timp in care clientul va avea acces la acesta in diferitele sale stadii de evolutie. Acordam un interes ridicat feedback-ului oferit de client.

Instalarea aplicatiei (site-ului) si trainig gratuit. In momentul in care site-ul va fi finalizat si aprobat, acesta va fi mutat pe serverul tau.
In cazul in care nu va puteti decide care solutie de hosting va este avantajoasa, va putem consilia gratuit in acest scop.

Mentenanta  aplicatiei (site-ului). In cazul in care optati pentru un contract de intretinere, pretul acestuia precum si modalitatile de plata se vor negocia cu dvs. in  functie de volumul si de munca necesare.